Skip to content

Hardlopen Utrecht

Hardlopen Utrecht

Verantwoord en doelgericht hardlopen in Utrecht, dat kun je doen bij Running Forever. Onder mijn begeleiding kun je deelnemen aan groepstrainingen of persoonlijke aandacht krijgen in een individuele training. Ik bied verschillende mogelijkheden voor het behalen van je persoonlijke doelen binnen het hardlopen en voor het verbeteren van je techniek. Of je nu net bent begonnen met hardlopen of je al meer ervaren bent, ik kan lopers van verschillend niveau helpen om beter te gaan hardlopen. 

Verbeter je hardlooptechniek met hardlopen in Utrecht

Door het optimaliseren van je looptechniek is het mogelijk om te prestaties te verbeteren of met minder belasting te lopen. Hier kan ik je bij helpen. Dat waar je op moet focussen wordt helder met een hardloopanalyse. Met een hardloopanalyse krijg je inzicht in je hardloopstijl. Zo weet je precies waar je het meeste kunt winnen binnen de hardlooptechniek. Ik help je graag om je techniek te verbeteren, zodat je makkelijker en langer kunt blijven hardlopen in Utrecht en waar dan ook ter wereld.

Leon Graumans

Aanbod

Individuele training

Heb je een doel maar weet je niet zo goed hoe dit aan te pakken? Daar kan ik je bij helpen. Er kan één op een getraind worden...

Groepstraining

Elke maandagavond is er om 19:30 uur een groepstraining. Deze is toegankelijk voor lopers die in staat zijn om 10km binnen een uur te kunnen lopen.

Hardloopanalyse

Voor lopers die hun techniek efficiënter willen maken maak ik een analyse van de loopstijl en draag daarbij oefeningen aan om deze te verbeteren.

Hardloopschema

Wil je toewerken naar een specifiek doel dan help ik met het samenstellen van een trainingsschema. Aan de hand van het huidige ......

Neem deel aan een van de trainingen bij Running Forever

Binnen de diverse trainingen die ik geef, word je gestimuleerd om je techniek te verbeteren. Ik geef zowel groepstrainingen als individuele begeleiding bij het hardlopen. Wanneer je bij mij langskomt voor hardlooptraining in Utrecht, kijken we eerst samen naar de doelen die je wilt behalen. Aan de hand van jouw wensen en je doelstellingen bepalen we samen je maandschema. Door dit schema op te stellen kom je iedere maand een stapje dichter bij je doel. Tijdens je trainingen met mij of in een groep geef ik je feedback waarmee je jouw techniek en andere aspecten van het hardlopen in Utrecht kunt verbeteren.

Hardlopen in Utrecht als bedrijfsproject

Wil je als bedrijf deelnemen aan een marathon of juist met een groep collega’s de stap naar een eerste 5km zetten? Dan kun je bij mij terecht om de voorbereiding op een loopevenement te verzorgen. Met het hele bedrijf of met een selecte groep start ik de voorbereidingen richting het gestelde doel. Ook een groep van een bedrijf begeleid ik aan de hand van een maandschema naar een doel toe. 

Begin trainingen op diverse locaties

Hardlopen in Utrecht bij Running Forever biedt je veel mogelijkheden. Ik heb diverse trainingen waar je aan deel kunt nemen en geef je altijd feedback. Mijn trainingen beginnen op verschillende locaties die goed te bereiken zijn voor veel mensen in Utrecht. Neem contact met me op om deel te nemen!

Hardlooptraining Utrecht