Skip to content

Aanbod

Individuele training

Heb je een doel maar weet je niet zo goed hoe dit aan te pakken? Daar kan ik je bij helpen. Er kan één op een getraind worden, of we maken gezamenlijk een trainingsaanpak.

Groepstraining

Elke maandagavond is er om 19:30 uur een groepstraining. Deze is toegankelijk voor lopers die in staat zijn om 10km binnen een uur te kunnen lopen. In de training wordt een intervalvorm afgewerkt nadat er aandacht is geweest voor specifieke kracht- en techniekoefeningen. Er wordt gestart vanuit de wijk Transwijk (Utrecht west). De kosten voor deze training bedragen 60 Euro voor 10 trainingen. Stuur me een bericht om een keer te komen proefdraaien!

Hardloopschema

Voor lopers die hun techniek efficiënter willen maken maak ik een analyse van de loopstijl en draag daarbij oefeningen aan om deze te verbeteren.

Schoenadvies

Bij Run2Day Utrecht kan je bij mij (of mijn collega’s) terecht voor advies over schoenen, en uiteraard alle andere materialen die van belang zijn bij hardlopen. 

Hardloopanalyse

Wil je toewerken naar een specifiek doel dan help ik met het samenstellen van een trainingsschema. Aan de hand van het huidige niveau bepalen we trainingszone’s en werken we stap voor stap richting het gestelde doel.

Ben je geïnteresseerd in mijn aanbod, schroom dan niet om contact op te nemen via leongraumans@hotmail.com of 0628742600.