Skip to content

Hardlooptraining Utrecht

Hardlooptraining Utrecht

Wil je leren hardlopen zodat je voor een lange tijd deze prachtige sport kunt beoefenen? Neem dan eens deel aan mijn hardlooptraining in Utrecht. Met Running Forever kan ik je helpen trainen voor een marathon of om je persoonlijke doelen te behalen. Aan de hand van een maandelijks schema gaan we aan de slag en houden we je voortgang in de gaten. Ik geef je feedback over techniek en andere aspecten van het hardlopen, om je op een prettige manier te ondersteunen bij het sporten.

Je doelen in kaart brengen voor een hardlooptraining in Utrecht

Bij mijn hardlooptraining in Utrecht train je vaak naar een doel toe. Dit kan een aankomende marathon zijn, maar ook een persoonlijk doel. Voordat je bij mij begint met hardlopen in Utrecht, maken we kennis en zetten we je doelen en bijzonderheden op een rijtje. Hier kan een hardloopanalyse aan te pas komen om je huidige hardloopstijl in kaart te brengen. Zo weet ik precies waar er verbeterpunten zijn in je techniek en hoe je van nature loopt. Aan de hand van jouw profiel maken we een schema voor je hardlooptraining.

Leon Graumans

Aanbod

Individuele training

Heb je een doel maar weet je niet zo goed hoe dit aan te pakken? Daar kan ik je bij helpen. Er kan één op een getraind worden...

Groepstraining

Elke maandagavond is er om 19:30 uur een groepstraining. Deze is toegankelijk voor lopers die in staat zijn om 10km binnen een uur te kunnen lopen.

Hardloopanalyse

Voor lopers die hun techniek efficiënter willen maken maak ik een analyse van de loopstijl en draag daarbij oefeningen aan om deze te verbeteren.

Hardloopschema

Wil je toewerken naar een specifiek doel dan help ik met het samenstellen van een trainingsschema. Aan de hand van het huidige ......

Neem deel aan mijn groepslessen

Ik organiseer groepslessen waar je deel aan kunt nemen en die we aan je persoonlijke schema kunnen toevoegen. Hardlopers van alle niveaus komen hier samen om elkaar te motiveren en meer te leren over hardlooptechniek. We voeren ook regelmatig oefeningen uit die essentiële spieren voor het hardlopen versterken. Zo kun je krachtigere passen zetten en langere afstanden volhouden. Een groepstraining is ideaal wanneer er meerdere mensen naar een marathon toe trainen. We motiveren elkaar en zorgen ervoor dat we iedere training net dat stapje verder gaan.

Ontvang feedback over je techniek

Tijdens een hardlooptraining in Utrecht kan ik je feedback geven op je hardlooptechniek. Terwijl je hardloopt, geef ik aan wat er beter kan en waar je wat meer op moet focussen. Met een goede techniek kun je efficiënter gaan hardlopen, waardoor het minder energie kost om dezelfde afstand af te leggen. Dit is essentieel wanneer je wilt deelnemen aan een marathon.

Kom dichter bij je doel met de hardlooptraining in Utrecht

Of je nu wilt trainen voor deelname aan een marathon of voor het behalen van een persoonlijk doel, bij Running Forever kun je altijd terecht voor hardlooptraining in Utrecht. Aan de hand van een maandschema werken we gestaag naar je doelen toe, zodat je aan het eind van de maand een stap dichter bij je doel bent.

Hardlooptraining Utrecht