Skip to content

Hardloopanalyse

Hardloopanalyse

Wil je jarenlang blessurevrij hardlopen? Verbeter je techniek en loop efficiënter door Running Forever een hardloopanalyse uit te laten voeren. Samen kijken we naar je hardloopstijl en verwerken we essentiële informatie in je trainingsschema. Een analyse van je loopstijl is namelijk niet alleen goed voor het uitkiezen van de juiste hardloopschoenen. Aan de hand van een analyse kan ik namelijk ook je training aanpassen zodat je op den duur efficiënter kunt hardlopen in Utrecht.

Welke informatie kom je te weten met een hardloopanalyse?

Een hardloopanalyse geeft je niet alleen informatie over welke ondersteuning je voeten nodig hebben tijdens het hardlopen. Je ontdekt ook inefficiënties die je mogelijk hebt tijdens het hardlopen. Je kunt bijvoorbeeld een traag ritme hebben omdat je te lange passen maakt. Dit maakt het lastig om sneller te lopen. Andere aspecten zoals hielslag en inflexibiliteit kunnen leiden tot blessures. Plaats je jouw hiel verkeerd op de grond, dan kan dit blessures veroorzaken. Ook wanneer je hamstrings en kuiten te inflexibel zijn heb je een hoge kans op blessures.

Leon Graumans

Aanbod

Individuele training

Heb je een doel maar weet je niet zo goed hoe dit aan te pakken? Daar kan ik je bij helpen. Er kan één op een getraind worden...

Groepstraining

Elke maandagavond is er om 19:30 uur een groepstraining. Deze is toegankelijk voor lopers die in staat zijn om 10km binnen een uur te kunnen lopen.

Hardloopanalyse

Voor lopers die hun techniek efficiënter willen maken maak ik een analyse van de loopstijl en draag daarbij oefeningen aan om deze te verbeteren.

Hardloopschema

Wil je toewerken naar een specifiek doel dan help ik met het samenstellen van een trainingsschema. Aan de hand van het huidige ......

Gerichte feedback op basis van de hardloopanalyse

Na een hardloopanalyse, ga ik met je aan de slag tijdens mijn hardlooptraining in Utrecht. Samen stellen we een trainingsschema op dat we iedere maand of wanneer nodig aanpassen. Tijdens de trainingen geef ik je feedback, zodat mogelijke inefficiënties verdwijnen en je een efficiënte hardloopstijl ontwikkelt. Zijn je inefficiënties verminderd? Dan werken we naar een persoonlijk doel toe. Dit kan bijvoorbeeld een marathon lopen zijn. Door samen te werken aan jouw verbeterpunten, wordt je techniek beter en loop je makkelijker en efficiënter. Zo wordt het lopen van een marathon haalbaar!

Neem deel aan een training van Running Forever

Na een analyse kunnen we verder met individuele training waarbij ik de volledige aandacht voor je heb. Zo kunnen we je hardlooptechniek zo snel mogelijk verbeteren. Het is ook mogelijk om deel te nemen aan een groepstraining. Bij een groepstraining behandel ik essentiële techniek, waar veel deelnemers baat bij kunnen hebben. Mijn trainingen beginnen vaak op verschillende locaties, zodat de ronde die we lopen steeds varieert.

Verminder blessures met goede techniek

Wil je jouw hardlooptechniek verbeteren en de essentiële informatie van een hardloopanalyse volledig benutten? Kom dan trainen bij Running Forever. We werken samen naar je doel toe en verbeteren je hardlooptechniek. Bovendien verminder je de kans op blessures sterk met een goede hardlooptechniek. Neem contact met me op om te informeren naar mijn diverse trainingen.

Hardlooptraining Utrecht